Danssport Vlaanderen vzwDance4friends vzw is lid van
Danssport Vlaanderen vzw.


Om je te verzekeren wordt je aangesloten bij Danssport Vlaanderen.

Via Danssport Vlaanderen ben je verzekerd voor:

  • burgerlijke aansprakelijkheid tijdens de dansactiviteiten
  • lichamelijke ongevallen tijdens de dansactiviteiten en tijdens de reisweg heen en terug

We hadden aanvankelijk deze verzekering in de tarieven verwerkt. Echter, wie inschreef voor twee cursussen (bv. Koppeldansen én Fundance) of wie na nieuwjaar zou inschrijven voor een tweede reeks, betaalde met de oude tariefstructuur deze bijdrage dubbel. Dat was niet correct.

Daarom hebben we het lidmaatschap voor Danssport Vlaanderen uit onze tarieven gehaald.

Voor deelname aan de dansactiviteiten (danslessen, oefenavonden en -namiddagen) wordt de verplichte bijdrage van 1 x €10 per persoon per dansjaar voortaan apart verrekend.

Gastleden‘ die alleen komen dansen op oefenavonden en -namiddagen in het weekend betalen 1 x €25 lidmaatschapsbijdrage per dansjaar. In de lidmaatschapsbijdrage is de verplichte verzekering inbegrepen.

Voor kinder- en jongerendansen blijft de verzekering in de €60 per reeks verrekend. Kinderen/jongeren nemen slechts deel aan 1 cursus en er is geen risico voor dubbele betaling.

Naast een degelijke sportverzekering biedt Danssport Vlaanderen nog andere voordelen, waaronder een tijdschrift en vele kortingen. Raadpleeg de website van Danssport Vlaanderen voor meer informatie.