*  *     HELP ONS DOORHEEN DE CORONACRISIS     *  *
 
Bestel een pakket koffie/koffiepads/thee
met versnaperingen

én een mooie Dance4friends-koffiekop.
 

Beste Dance4friends-vrienden

Neen, het gaat niet goed met de dansclub.

Daar waar we vorig seizoen nog op de valreep de door corona gemiste lessen konden inhalen, en zo het hoofd boven water konden houden, dreigt het dansjaar 2020-21 rampzalig, zo niet fataal te worden.

We hebben sinds maart vorig jaar (bijna een jaar!) geen enkel event (kinderoptreden, slotfeest, …) meer gehad, en van de zo nodige barinkomsten is er geen sprake meer. Het enige wat nog doorgaat, zijn de danslessen voor de min 12-jarigen. Maar zelfs dat ligt onder vuur. Had niemand de provinciegouverneur teruggefloten, dan was het nu (na amper 1 les) alweer gedaan.

En de vaste kosten (huur, …) lopen maar verder. Ja, natuurlijk hebben we wat reserve opgebouwd, maar ook daar komt een eind aan. Momenteel moeten we hoe dan ook proberen de zomer te halen, en dat is niet evident.

Daarom kunnen we niet verder dan onverbloemd jullie steun te vragen.

We bieden een steunpakket aan, bestaande uit koffie, koffiepads of thee, met versnaperingen en een mooie Dance4friends koffiekop. Een enkel pakket kost 15 euro, een dubbel pakket 25 euro. Bestellen kan tot 7 februari, de levering (af te halen) wordt verwacht tegen eind februari. Klik hier om te bestellen.

Help ons door de coronacrisis en bestel een steunpakket. Alstublieft.

En verspreid deze oproep naar familie, vrienden en kennissen. We kunnen het gebruiken!

Bij voorbaat onze oprechte dank!

Het bestuur

Help! (flash)