Beste Dance4friends-leden,

Dat we met de dansclub goed bezig zijn, weten jullie wel. Maar stilzitten is ons niet gegund: Salons Regency is niet langer in staat haar bedrijfsactiviteiten verder te zetten. Alleen reeds geboekte feesten gaan nog door.

Toch zullen alle activiteiten van Dance4friends in de toekomst in de zaal Regency kunnen blijven plaats vinden. De vzw heeft met de eigenaar van het gebouw een huurcontract van lange duur afgesloten voor het gehele gebouw.

Vanaf april stelt de club de verschillende zalen (een grote zaal en twee salons op het gelijkvloers en een kleine zaal op de verdieping) ook ter beschikking voor privé feesten, vergaderingen van verenigingen en culturele activiteiten, dit om de hogere huurkosten te compenseren. Let wel: de danslessen van de club tijdens de week en de oefenavonden op zaterdag zullen daarbij altijd voorrang krijgen!

Steunende Dance4friends-leden, dat zijn leden die een vrijwillige lidmaatschapsbijdrage betalen, zullen zeker een korting krijgen wanneer ze bij ons iets (babyborrel, familiefeest, communie, verjaardag, …) organiseren!

Omdat de zaal de laatste jaren – om het zacht uit te drukken – een beetje verwaarloosd werd, willen wij graag een grote schoonmaak (binnen én buiten) organiseren op zaterdag 2 april, vanaf 8u. Daarbij kunnen we jullie hulp goed gebruiken! Vele handen maken licht werk, en als we met velen zijn, kan het werk tegen de middag al een heel eind geschoven zijn.

Geef je een seintje als je komt meehelpen? Bij voorbaat hartelijk dank!

Geniet nog verder van het paasweekend!

Jacques Vercoutere

Dance4friends – Hulp gevraagd