Beste Dance4friends-vrienden

Dat we met de dansclub goed bezig zijn, weten jullie wel. Maar stilzitten is ons niet gegund: Salons Regency is niet langer in staat haar bedrijfsactiviteiten verder te zetten. Alleen reeds geboekte feesten gaan nog door.

Toch zullen alle activiteiten van Dance4friends in de toekomst in de zaal Regency kunnen blijven plaats vinden. De vzw heeft met de eigenaar van het gebouw een huurcontract van lange duur afgesloten voor het gehele gebouw.

Vanaf april stelt de club de verschillende zalen (een grote zaal en twee salons op het gelijkvloers en een kleine zaal op de verdieping) ook ter beschikking aan haar leden voor privé feesten, vergaderingen van verenigingen en culturele activiteiten, dit om de hogere huurkosten te compenseren. Let wel: de danslessen van de club tijdens de week en de oefenavonden op zaterdag zullen daarbij altijd voorrang krijgen!

Steunende Dance4friends-leden, dat zijn leden die een vrijwillige lidmaatschapsbijdrage betalen, zullen zeker een korting krijgen wanneer ze bij ons iets (babyborrel, familiefeest, communie, verjaardag, …) organiseren!

Omdat de zaal de laatste jaren – om het zacht uit te drukken – een beetje verwaarloosd werd, hebben wij met de hulp van enkele Dance4friends-leden (waarvoor dank!) een grote schoonmaak (binnen én buiten) op touw gezet.

En het resultaat mag er zijn!

Graag willen we jullie verwelkomen in onze ‘nieuwe’ zaal op de volgende oefenavond op zaterdag 9 april vanaf 20u.

De lusters zullen schitteren, de vloeren zullen blinken, de tafels zullen opnieuw versierd zijn! En de ongedwongen, familiale sfeer zal opnieuw uitnodigen om heel veel te dansen, ‘onder vrienden’!

Tot zaterdag?

Met vriendelijke groeten

Dance4friends
Welkom in onze ‘nieuwe’ zaal! (mailing)